Organic Derma Copenhagen er et ekslusivt univers der er udviklet med stor respekt og omtanke for Moder Jord og alt levende. Alle ingredienser er naturlige og dermed har de et naturligt indhold af antioxidanter og vitaminer, der styrker din hud og tilfører store mængder næring.

Der arbejdes udelukkende med økologiske ingredienser og produkterne er fri for tilsætning, konservering og parfume. Dette kan lade sig gøre, da der udelades vand fra fremstillingen og derved er der ikke et behov, for at konservere kunstigt.

I stedet bruges naturlige antioxidanter som vitamin E og oliernes egne naturlige antioxidanter.

Alle produkterne findes både med og uden æteriske olier. Disse er meget potente og er både cellefornyende, opstrammende og antiseptiske. Der er dog også hudtyper der ikke tåler disse olier, så derfor fremstilles der også en line uden de tilsatte æteriske olier, til særligt sensitiv hud.

Oprindeligt startede hele fremstillingen af salver og cremer, som et alternativ til dyr med betændelsestilstande i huden. Jeg er uddannet dyrlæge og syntes i den grad, der manglede alternativer til antibiotikabehandling af hudbetændelser. Dette blev startskuddet til en passion for at røre cremer, der har både fugtgivende, opstrammende, lindrende og betændelseshæmmende effekt.

Organic Derma er meget naturlige og rene produkter. Huden er det største organ vi har, og vi optager 80 % af alt hvad vi smører os ind i. Derfor er det så vigtigt at vi er bevidste om, hvad det er vi påfører huden.

Emballagen er næsten udelukkende glas, men når det ikke er muligt, bruges kun genanvendeligt plast.

Der arbejdes hele tiden på at forbedre emballage i takt med de muligheder der foreligger.

Det er utroligt meditativt for mig, at fremstille Organic Derma produkterne. Fremstillingen foregår altid under rolige forhold og med klassisk musik, for en rolig og harmonisk arbejdsgang.

Det tror jeg på, afspejler sig i produkterne.

Kærlig hilsen

Stine Luise Krogh Christensen, grundlægger af Organic Derma Copenhagen

Organic Derma Copenhagen

Stine Luise Krogh Christensen
Gothersgade 156B, 1. sal
1123 København K

Telefon: +45 22 42 21 15
Mail: mail@organicdermacph.dk

CVR NR.: 32742572

Kontakt os