Rosehip Face Glow

kr. 279,00

Denne delikate og silkebløde dagcreme har en meget let konsistens og absorberes meget hurtigt. Rosehip Face Glow indeholder store mængder C-vitamin, centifolia rosenvand og hybenkerneolie, der giver en øjeblikkelig glød i huden og samtidigt har stærke anti-aging egenskaber. Den tilfører huden rige mængder fugt, vitaminer og antioxidanter.

Denne creme er til dig med moden hud, der ønsker en let dagcreme med stærke genopbyggende egenskaber.

Hybenkerneolie anses som værende en af de mest effektive olier til hudpleje, da den udover sine fugtgivende og anti-aging effekter, kan bruges til alle hudtyper. Den bruges også til reparation af skadet hud og giver både fugt og glød til huden. Denne olie har et meget højt indehold af linolsyre, og det er den, der er ansvarlig for reparation af huden og bekæmpelse af rødme og irritation. Hybenkerneolie indeholder derudover både omega 3 samt vitaminerne A, C og E.

Aloe vera juice er udvundet af økologisk dyrket aloe vera. Det er en ren plantesaft, der virker blødgørende, lindrende og genopbyggende. Aloe vera er meget effektiv i at støtte hudens helingsproces ved solskoldning.

Centifolia Rose Water er lavet af friske Centifolia rosenblomster, der høstes omhyggeligt ved håndkraft og forarbejdes ved en unik destillationsteknik. Takket være rosenvandets sammentrækkende og tonende virkning hjælper den med at minimere porerne i huden. Rosenvandet er 100 % ren og naturlig, uden tilsat vand og alkohol.

Abrikoskerneolie er rig på vitamin A, Omega 6, Omega 9 og er meget fugtighedsgivende. Den har både antiinflammatoriske og antiaging egenskaber. Den er desuden rig på antioxidanter, der forhindrer huden i at tage skade af frie radikaler. Vitamin C i stabiliseret form, omdannes til aktivt C-vitamin (askorbinsyre) på huden.Det er en kraftig antioxidant, der beskytter hudcellerne mod skader fra frie radikaler.

C-vitamin er nødvendigt for dannelse af collagen i huden og er derfor med til at forebygge alderstegn som fine linjer og slap hud. Forbedrer hudens struktur og gør den mere ensartet og spændstig. Vedligeholder hudens evne til at reparere og forny sig.

Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind.

Ingredienser: Rose Centifolia Flower Distillate, Aloe Barbadensis Gel, Glycerin, Rosehip Seed Oil, Apricot Kernel Oil, Jojoba Oil, Cocoa Butter, Lanette Wax, Sodium Ascorbyl Phosphate (vitamin C), Lime & Bergamotte Essential Oils, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium, Sorbate. 50 ml

Yderligere information

Vægt 065 kg