Milky Rose Face Wash

kr. 125,00

Det har længe været et ønske for os i Organic Derma Copenhagen, at kunne fremstille en cremet & mild rensemælk. Det er ikke alle der kan lide at afrense ansigtet med oliebaserede cleansers. Derfor har vi udviklet denne milde rensemælk til dagligt brug med en dejlig frisk duft af hibiscus og rabarber.

Den indeholder masser af rosenvand, kamillevand og grøn the, der alle er milde og beroligende for huden.

Coco Glucoside er et naturligt sæbestof, der udvindes af kokosnødder. Det dannes ved at blande alkohol (plantebaseret) med glukose, der stammer fra planter såsom majs eller kartofler.

Coco Glucoside kan findes i alt fra shampoo, håndsæbe, makeup, vaskemidler m.fl, og er et af de mere almindelig anvendte produkter i allergivenlige produkter. Det anses for at være langt mere skånsomt og miljøvenligt end almindelige overfladeaktive stoffer som sulfater, og det vurderes sikkert at anvende i allergivenlige produkter.

Der er desuden tilsat hydrolyseret hvedeprotein der er rig på aminosyrer og peptider. Derudover er hvedeprotein yderst fugtgivende og blødgørende, når det bruges i kosmetikprodukter.

Jordbærekstrakt er tilsat for at give en svag lyserød farve til produktet..

Kategori:

Beskrivelse

Rose Water er lavet af friske rosenblomster, der høstes omhyggeligt ved håndkraft og forarbejdes ved en unik destillationsteknik. Takket være rosenvandets sammentrækkende og tonende virkning hjælper den med at minimere porerne i huden. Rosenvandet er 100 % ren og naturlig, uden tilsat vand og alkohol

Grøn the ekstrakt indeholder udover grøn the, vand og glycerin

Den vigtigste aktiv ingrediens findes i den grønne thes blade og kaldes polyphenoler. Indholdet af polyphenolerne varierer, men ligger mellem 17-30 % af den tørrede bladvægt.

Den vigtigste af Polyphenolerne er flavonoiderne, der menes at have sundhedsfremmende virkninger. Blandt andet en høj grad af den antioxiderende virkning, der effektivt beskytter  huden og cellerne, mod de frie radikaler.

Flavonoider har desuden en lysbeskyttende og antiinflamatoriske effekt.

Derudover har Grøn te ekstrakt et pænt indhold af methylxanthiner, der består af tre aktivstoffer hvor en af disse er koffein på omkring 0,10-0,25.

Disse aktivstoffer hjælper til en øget blod stimulation i huden, der hjælper stresset og irriteret hud.

Grøn the ekstrakt er meget velegnet til hudplejeprodukter til de fleste typer hud. Der er desuden en aktiv ingrediens i konserveringen af produktet på grund af det høje indhold af flavonoider.

Chamomile Water er lavet af friske kamilleblomster, der høstes omhyggeligt ved håndkraft og forarbejdes ved en unik destillationsteknik. Den lindrer og beroliger irriteret, stresset og kløende hud. Den har et højt indhold af antioxidanter og reducerer mørke rande under øjnene.

Ingredients: Rose hydrosol, Coco Glucoside, Distilled water, Coco Caprylate, Chamomile hydrosol, Glycerin, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate, Strawberry extract, Green Tea Hydrosol, Hydrolyzed wheat protein, Glyceryl Stearate, Sodium benzoate & Potassium sorbate, Xanthan Gum, Hibiscus & Rhubarb Scent. All Organic Ingredients.150 ml. 6M

Yderligere information

Vægt 0,196 kg