Glitter roll

kr. 145,00

Denne lille lækre sag fremstilles af jojobaolie og vitamin E. De smukke mica mineraler tilsættes i stor mængde, så der opnås en lækker fed, fyldig gylden streg, der nemt fordeles med en lille pensel eller fingerspids. Highligter til øje, kind- og kraveben, den fremstilles i tre versioner; guld, bronze og perlemor.

Da den ikke indeholder emulgator der tvinger bestanddelene sammen, skal den omrystes inden brug, så de lækre micapigmenter fordeles inden påføring.

Den kommer i en fin lille glasflacon med rulle, der giver en jævn og let påføring. Fylder ingenting og kan nemt medbringes. 

Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind. Vitamin E er en utroligt kraftfuld, naturlig antioxidant, der udover at booste huden og beskytte imod frie radikaler, også har en naturlig konserverende effekt. Ingredienser: Jojobaolie, E vitamin, micapigmenter og glycerin. Alt er økologisk certificeret Indhold: 20 ml

Yderligere information

Vægt 0,50 kg