Golden Glow Self Tan

kr. 249,00

Golden Glow Self tan er et af Organic Dermas mest populære produkter. Den er utrolig nem at anvende og giver den smukkeste solbrune glød, samtidig med, at huden næres af rige mængder aloe vera gel, der gør den nem at påføre. Golden Glow Self tan kan bruges både i den sarte ansigtshud og på kroppen. Den absorberes hurtigt og let.

Et par dråber blandes med dagcreme efter behov. Ønskes en dybere farve gentages påføring.

Den brunende effekt udvindes af et naturligt forekommende sukkerstof DHA, der findes i majs og hvede. Stoffet reagerer med aminosyrer i hudens øverste lag. Farven ses efter 6-8 timer.

Kategori:

Beskrivelse

Mandelolie er rig på vitaminerne A og E. Det er en meget mild olie der tåles af de fleste og derfor er meget hyppigt brugt i hudplejeprodukter. Mandelolie har desuden en beroligende virkning på hudallergier og generelt ved inflammation i huden. Aloe vera er en medicinsk plante der bruges til at behandle hud der er skadet og betændt. Den tilfører huden store mængder fugt og forebygger rødme. Desuden giver den cremen en lettere konsistens og er med til at give Aloe Vera Dream sin lækre mousseagtige konsistens.  E vitamin tilsættes i kraft af sin evne, til at konservere naturligt samt for dens potente antioxidantvirkning. Ingredienser: Solsikkeolie, aloe vera gel, E vitamin, DHA og glycerin. Alt er økologisk certificeret. Indhold: 50 ml Pris: 249,00 

Yderligere information

Vægt 0,300 kg