Face Kiss Balm – uden duft

kr. 145,00

Face Kiss Balm er en utroligt lækker, fløjlsblød creme, der minder om en serum på lidt mere fast form. Nøje udvalgte olier gør den optimal til påføring af sart & inflammeret hud. Face Kiss Balm er så mild, at den kan bruges selv omkring øjnene. Den er særdeles velegnet til inflammeret  hud og kan med fordel bruges som natcreme, da huden kan ånde igennem den. Kan også bruges som et vitamintilskud under dagcreme.

Den er sprængfyldt med antioxidanter og anti-aging egenskaber, så den booster huden med fugt og vitaminer. Dens indhold af jojobaolie gør den ydermere optimal til både den sarte og urene hud, hvor sebumproduktioen skal balanceres. Den fløjlsbløde konsistens gør den helt ideel til de sarte områder under øjnene og på øjenlågene, der kan blive meget tørre i vintersæsonen men ikke altid tåler de almindelige cremer. Den kan også bruges som natcreme da huden tilføres et hav af næringsstoffer og vitaminer men stadig kan ånde da den ikke er så fed som almindelige cremer. 

Den er også ideel til en hurtig opfriskning og kan bruges ovenpå makeup hvis der i løbet af dagen viser sig nogle tørre områder der skal friskes op. Den er særdeles drøj i brug og bare en meget lille mængde dækker hele ansigtet og halsen.

Ligesom de øvrige produkter kan Face Kiss Balm fås både med og uden æteriske olier. Vælger du versionen med duft, får du en vidunderlig afstemt blanding af en dyb, mørk note fra Patchouli blandet med den friske lyse duftnote fra Lime. Se den her

Kategori:

Beskrivelse

Sheasmør er en af de allermest benyttede olier når det kommer til blødgøring af huden. De to dominerende fedtsyrer er stearinsyre og oliesyre. Stearinsyren gør sheasmør fast i konsistensen, mens oliesyren giver sheasmørret dets blødgørende og fugtgivende egenskaber. Sheasmør indeholder derudover også både A-vitamin og E-vitamin. A-vitamin har en regenererende og helende effekt og kan være med til at afhjælpe ekstremt tør hud. E-vitamin giver sheasmørret en dybdegående blødgørende effekt. Sheasmør er et af de allermest blødgørende råmaterialer du kan bruge på din hud. Fedtsyrerne beskytter desuden huden mod irritation og kan medvirke til at berolige inflammeret hud.

Avocadoolie er en utrolig rig olie der især er kendt for sin regenerende effekt og evne til at trænge dybt ned i huden. Den bruges især til dehydreret samt solskadet og underernæret hud, hvor den blødgører og reparerer huden. Denne lækre olie indeholder vitaminerne A, B1, B2, D og E samt essentielle fedtsyrer. Den er så rig på næring og antioxidanter at den ofte tilsættes andre vegetabilske olier eller kosmetikprodukter, for at berige dem med yderligere vitaminer og næringsstoffer.

Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind. Vitamin E er en utroligt kraftfuld, naturlig antioxidant, der udover at booste huden og beskytte imod frie radikaler, også har en naturlig konserverende effekt. Ingredienser: Sheasmør, jojobaolie, avocadoolie, Cacaosmør, Vitamin E. Alt er økologisk certificeret. Indhold: 30 ml

Med æteriske olier: Pris: 145,00
Uden æteriske olier: Pris: 145,00

Yderligere information

Vægt 0,250 kg