Lemon Cleanser

kr. 169,00

Lemon cleanser er en meget mild ansigtsrens helt uden sæbe. Bruges til afrensning af huden morgen og aften. Den er især velegnet til tør og træt hud. Lemon cleanser er rig på nærende olier, der tilfører huden masser af fugt. Den fjerner makeup og døde hudceller nænsomt, uden at udtørre huden. Den dejlige duft af citrusnoter har en opkvikkende effekt.

Mangosmør smelter ved kontakt med huden, hvilket gør den meget nem at massere ind i huden. Fjernes nænsomt med lunkent vand på en blød klud.

 

Kategori:

Beskrivelse

I Lemon Cleanser ansigtsrens indeholder de lækre og nærende olier fra sheanødder og mango, og er desuden rig på den kraftfulde antioxidant vitamin E, der er kendt for sine fremragende anti-age egenskaber. Den er baseret på mangosmør, sheasmør, jojobaolie, olivenolie og kakaosmør med en frisk og opkvikkende duft af citron. Den fremstilles også uden æteriske olier for dig med ekstra sensitiv hud. Denne milde ansigtsrens fjerner nænsomt skidt, døde hudceller og make-up og smelter ved kontakt med huden. Den består udelukkende af nærende olier og den potente antioxidant vitamin E. Ansigtsrensen er et af de vigtigste produkter til dig, der ønsker at vedligeholde og opnå smuk hud. Afrenses huden ikke dagligt med en nænsom ansigtsrens, vil fugtighedscremerne ikke trænge ordentligt igennem, fordi de døde hudceller ikke fjernes. Mangosmør virker blødgørende og er specielt god til tør, ru og moden hud. Mangosmør er rig på antioxidanter, A-vitamin, E-vitamin og anti-age egenskaber. Mangosmør har en fast konsistens ved stuetemperatur men smelter ved kontakt med. Mangosmør er koldpresset af sten fra modne indiske mangofrugter. Den er rig på omega 3 der virker ekstra beskyttende og fugtbevarende på huden, der derfor gør den velegnet velegnet til tør og moden hud. Sheasmør er en af de allermest benyttede olier når det kommer til blødgøring af huden. De to dominerende fedtsyrer er stearinsyre og oliesyre. Stearinsyren gør sheasmør fast i konsistensen, mens oliesyren giver sheasmørret dets blødgørende og fugtgivende egenskaber. Sheasmør indeholder derudover også både A-vitamin og E-vitamin. A-vitamin har en regenererende og helende effekt og kan være med til at afhjælpe ekstremt tør hud. E-vitamin giver sheasmørret en dybdegående blødgørende effekt. Sheasmør er et af de allermest blødgørende råmaterialer du kan bruge på din hud. Den er fremragende til at binde fugt og låse den fast i meget tør hud. Fedtsyrerne evner desuden at forsegle huden og beskytter dermed huden mod irritation. De kan også medvirke til at berolige inflammeret hud. Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind. Ingredienser: Mangosmør, Sheasmør, Olivenolie, Jojobaolie, Vitamin E, cacaosmør, æteriske olier. Alt er certificeret økologisk. Indhold: 60 ml Med æteriske olier: Pris: 169,00 Uden æteriske olier: Pris: 169,00

Yderligere information

Vægt 0,150 kg