Red Tea Scrub

kr. 135,00

Fugtgivende og regenerende scrub med rød og grøn the samt mandelolie. Red Tea Scrub er en velduftende, mild og meget fugtgivende scrub. Den bruges 2-3 gange om ugen. Kan bruges som almindelig scrub men kan også sidde i 10 min, så den virker som en fugtgivende maske.

Dens indhold af kolloid havremel giver den stærkt beroligende egenskaber for huden, som gør den særligt velegnet til sart hud. Antioxidanter fra rød og grøn the giver din hud den bedste mulighed for at bekæmpe frie radikaler.

Fås også uden æteriske olier her

Kategori:

Beskrivelse

Mandelolie der findes i denne lækre scrub, er rig på vitaminerne A og E. Det er en meget mild olie der tåles af de fleste og derfor er meget hyppigt brugt i hudplejeprodukter. Den udmærker sig især til scrubs og renseprodukter, da den ikke absorberes så hurtigt og dermed ikke fedter huden til efter afrensning. I stedet binder den snavs og makeup-rester som nemt og effektivt renses af med en varm, opvredet vaskeklud. Mandelolie har desuden en beroligende virkning på hudallergier og generelt ved inflammation i huden.

Kolloid havremel har været brugt i mange år til at lindre rød og på anden måde skadet hud, da havren fugter, beroliger og opheler. Kolloid havre er havremel der er meget fint malet, og dernæst blandet op med andre produkter. Stivelsen og beta-glucaner, der er en opløselig fiber i havren, holder på fugten og danner et beskyttende lag på huden. Dette lag holder på hudens naturlige fugt, men tilfører desuden også fugt. Det er vigtigt at fugte huden for at forbedre hudbarrieren. Havre indeholder desuden en række andre komponenter såsom vitaminer, mineraler og  antioxidanter. Havre har antiinflammatoriske egenskaber, hvilket menes at stamme fra dens indhold af avenanthramider, som en unik gruppe af antioxidantforbindelser, der findes i havre.

Rød økologisk the fra Bottega Luigia i Store Kongensgade tilfører både en mild og eksklusiv duft samt en mild scrub-effekt, sammen med de økologiske majsgryn. Rød the indeholder en masse antioxidanter. Rød the har et naturligt indhold af alpha hydroxid syre, som netop bruges i mange hudplejeprodukterda for dens anti-aging effekt.

Der er desuden tilsat Matcha Powder for at tilføre huden nogle af de stærkeste antioxidanter, til bekæmpelse af frie radikaler der er så skadelige for huden. Fremstilles både i en version med æterisk Bergamotteolie og en uden æteriske olier hvis din hud er særligt sensitiv. Scrubben er konserveret naturligt med vitamin E og citronsyre. Den har en begrænset holdbarhed udenfor køleskabet, så det anbefales at opbevare den på køl, hvis ikke den bruges indenfor tre måneder. Ingredienser: Havremel, rød the, mandelolie, Vitamin E olie, Matcha Green Tea Powder, Majsgryn, æteriske olier, citronsyre. Alt er certificeret økologisk. Indhold: 60 ml Med æteriske olier:

Pris: 135,00

Yderligere information

Vægt 0,65 kg