Firming Floral Serum

kr. 189,00

Hyaluronsyre er et særdeles populært produkt indenfor hudpleje, og det med god grund. Det er utroligt effektivt til at opretholde hudens fugtbalance, ved at binde store mængder fugt og mindske de fine linjer i huden.

Firming Floral Serum indeholder masser af aloe vera juice samt udtræk af Melissablomster, der dæmper udbrud af urenheder og beroliger irriteret hud. Denne lækre, klare serum er for dig, der ønsker langsigtet hydrering, mindskning af fine linjer og reducering af urenheder.

Firming Floral Serum bruges morgen og aften inden påføring af creme.

Kategori:

Beskrivelse

Hyaluronsyre er et sukkermolekyle der findes naturligt i huden, men produktionen falder med alderen. Den findes i tre molekylestørrelser, og Firming Floral Serum indeholder alle tre typer, for optimal virkning i huden. De mindste molekyler trænger dybest ned i huden og hjælper med at øge hudens fasthed. Molekylerne i mellemstørrelsen binder fugten i huden og dæmper rødme og irritation i huden. De største molekyler virker udfyldende på det øverste hudlag og binder ligeledes fugt i huden. Aloe vera juice er udvundet af økologisk dyrket aloe vera. Det er en ren plantesaft, der virker blødgørende, lindrende og genopbyggende. Aloe vera er meget effektiv i at støtte hudens helingsproces ved solskoldning Melissa Water er lavet af friske Melissablomster, der høstes omhyggeligt ved håndkraft og forarbejdes ved en unik destillationsteknik. Denne blomst har rigtig gode anti-bakterielle egenskaber dæmper og beroliger acne. Den afhjælper overskydende sebum produktion og nærer og fugter tør hud. Ingredienser: Aloe Barbadensis Gel, Melissa Officinalis Flower Distillate, Glycerin, Sodium Hyaluronate high, Sodium Hyaluronate medium, Sodium Hyaluronate low, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate 30 ml