Gentle Floral Mist

kr. 169,00

Denne velduftende og forfriskende mist, der er fyldt med fugt fra aloe vera, kamille og Melissa blomsterudtræk – kan bruges på flere måder. Den kan anvendes som ansigtstoner på ren og renset hud. Lad den absorbere og forsæt derefter din hudpleje rutine. Den kan også bruges flere gange i løbet af dagen, til at friske ansigtet op og genopfriske den makeup, der allerede ligger på huden.

Gentle Floral Mist kan ligeledes bruges som en beroligende øjenmaske for hævede øjenomgivelser. Sprayes på en fugtig klud der er vredet hårdt op i meget koldt vand og placeres over øjnene efter 15 min.

Kategori:

Beskrivelse

Aloe vera juice er udvundet af økologisk dyrket aloe vera. Det er en ren plantesaft, der virker blødgørende, lindrende og genopbyggende. Aloe vera er meget effektiv i at støtte hudens helingsproces ved solskoldning. Melissa water er lavet af friske Melissablomster, der høstes omhyggeligt ved håndkraft og forarbejdes ved en unik destillationsteknik. Denne blomst har rigtig gode anti-bakterielle egenskaber dæmper og beroliger acne. Den afhjælper overskydende sebum produktion og nærer og fugter tør hud. Chamomile Water er lavet af friske kamilleblomster, der høstes omhyggeligt ved håndkraft og forarbejdes ved en unik destillationsteknik. Den lindrer og beroliger irriteret, stresset og kløende hud. Den har et højt indhold af antioxidanter og reducerer mørke rande under øjnene. Squalane er en naturlig bestanddel af sebum som virker beskyttende og blødgørende. Den udvindes af oliven og udgør en naturlig bestanddel af hudens sebum. Den virker beskyttende, blødgørende og som transportmiddel for andre fedtopløselige stoffer, der herved kan trænge hurtigere og dybere ind i huden. Pantehenol omdannes ved kontakt med huden til vitamin B5, som er nødvendigt for at huden kan fungere optimalt. Den virker reparerende, fugtighedsbevarende og regenererende. Panthenol anvendes i creme, lotion, salve, shampoo, skintonic m.m. Virker regenererende, reparerende, fugtighedsbevarende og beskyttende og er velegnet til alle hud- og hårtyper. Vejledende dosering: 4-10% i slutfasen Ingredienser: Arthemis Nobilis Flower Distillate, Melissa Officinalis Flower Distillate, Aloe Barbadensis Gel, Glycerin, Squalane, Panthenol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium, Sorbate, essential oils 100 ml

Yderligere information

Vægt 0,196 kg