Natural Body Milk

kr. 95,00

Denne Natural Body Milk er meget let og absorberes hurtigt af huden.  Denne version er helt uden duft, til dig der ikke tåler duftstoffer, eller blot ikke kan lide tilsat duft.

Den er fremstillet af fraktioneret kokosolie og jojobaolie samt vand, for at opnå den lette konsistens.

Fraktioneret kokosolie kaldes også for MCT olie og er udvundet fra økologiske kokosnødder.. Fraktioneringen af kokosolie udføres ved opvarmning af olien over dets smeltepunkt. Derefter er det til afkøling og den faste fraktion af olien separeres fra væsken.

Jojobaolie er rig på E vitamin og meget nærende for huden. Jojobaolien har en kemisk sammensætning som passer perfekt til huden. Den hjælper også andre olier med at bliver absorberet hurtigere. Dette kombineret med dens hurtige absorptionshastighed, bevirker at denne olie fremragende, til alle typer fugtighedscremer og lotions.

Desuden giver jojobaoliens unikke fedtsyreprofil olien en meget lang holdbarhed. Når olien er blandet med andre olier giver jojoba sin modstand mod oxidering til de andre olier i blandingen.

Kategori:

Beskrivelse

Fraktioneret kokosolie krystalliserer ikke og er derfor altid flydende. Der er ikke anvendt palmeolie i denne kokosolie

MCT Olie står for “Medium Chain Triglycerides” og fedt indholdet i MCT Olie er meget mere anderledes end almindelig kokosolie..

MCT Olien er farve- og smagsløs.

Når det gælder indtagelse er MCT Olie er langt sundere end Kokosolie.

MCT Olie er desuden en fantastisk basisolie og anvendes ofte i blandt andet cremer, aromaterapi, massageolier osv.

Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind.

Xanthan gummi er en naturlig emulgator og stabilisator, der er udvundet fra majssukker. Den hjælper med at give en øget viskositet/fortykkelse i cremer og fødevarer.

Ingredients: Demineraliseret vand, Fraktioneret kokosolie, Cetearyl Alcohol and Cetearyl Glucoside, Glycerin, Jojobaolie, Xanthan Gummi, Vit E, Sodium benzoate & Potassium sorbate. 150m ml

Yderligere information

Vægt 0,196 kg