Helping Hand

kr. 145,00

Denne reparerende håndcreme har en rigtig god kombination af nærende olier, bivoks samt aloe vera juice.

Ved at kombinere aloe vera juicens fugtgivende egenskaber med gode fede olier som hampeolie, sheasmør og bivoks, har Helping Hand en lethed over sig, samtidig med at den virkelig fugter i dybden.

Hampefrøolie er fantastisk som ingrediens i hudplejeprodukter. Hampefrøolie indeholder fra naturens side umættede fedtsyrer, klorofyl, phytosteroler og mineraler som magnesium, jern og zink. Olien fra hampefrø skaber balance i hudens hydrering, lipid- og pH-balance.

Matcha the er fyldt med antioxidanter og giver en let grøn farve til cremen.

Aloe vera juice er kendt for sine fugtgivende og beroligende egenskaber. Den genopbygger hudens naturlige fugtbalance og efterlader huden blød og smidig.

Bivoksen og lanettevoks, også kaldet cetyl alkohol, hjælper til at forsegle huden og holde på fugten.

Kategori:

Beskrivelse

Aloe vera juice virker beroligende og fugtgivende og kan lindre irritation, rødme og kløe. Den dybdegående fugtighed, den tilfører, hjælper med at genopbygge hudens naturlige fugtbalance og efterlader den blød og smidig.

Aloe Vera Juice fremskynder helingsprocessen for sår, solskoldninger og mindre forbrændinger. Den hjælper med at reducere betændelse og hævelse og giver lindring til skadet hud. Den har derudover har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber Den er rig på antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og forhindrer tidlig ældning af huden

Selvom Aloe Vera Juice ikke kan erstatte en solcreme, kan den give ekstra beskyttelse mod solskader. Den beroliger solskoldet hud, reducerer rødme og fremmer heling.

Hampefrøolie er beriget med nogle af vores mest værdifulde fedtsyrer og vitaminer. Balancen mellem omega 3, omega 9, alfa-linolensyre, omega 6, linolsyre og gammalinolensyre er helt perfekt i olien. Disse er essentielle umættede fedtsyrer som kroppen ikke selv producerer.

Foruden de essentielle fedtsyrer indeholder hampefrøolie også kalium, magnesium, calcium, fosfor, jern, kobber, mangan, natrium, zink og E-vitamin

Ved at skabe balance i hudens flora, bliver huden mere modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Hampefrøolie er meget mild og skånsom overfor huden. Derfor kan de fleste også tåle olien uanset hudtype.

Sheasmør er en af de allermest benyttede olier når det kommer til blødgøring af huden. De to dominerende fedtsyrer er stearinsyre og oliesyre. Stearinsyren gør sheasmør fast i konsistensen, mens oliesyren giver sheasmørret dets blødgørende og fugtgivende egenskaber. Sheasmør indeholder derudover også både A-vitamin og E-vitamin. A-vitamin har en regenererende og helende effekt og kan være med til at afhjælpe ekstremt tør hud. E-vitamin giver sheasmørret en dybdegående blødgørende effekt.

Sheasmør er et af de allermest blødgørende råmaterialer du kan bruge på din hud. Den er fremragende til at binde fugt og låse den fast i meget tør hud. Fedtsyrerne evner desuden at forsegle huden og beskytter dermed huden mod irritation. De kan også medvirke til at berolige inflammeret hud.

Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind.

Cetyl alkohol er en gruppe af såkaldt fede alkoholer der findes i naturen. De skal ikke forveksles med alkohol eller ethanol der har en meget udtørrende effekt.

De fede alkoholer findes i mættet vegetabilsk fedt som f. eks kokos olie og palme olie. Disse er faste, hvide og voksagtige i konsistensen og er gode for både hud og hår, idet de indeholder fedtsyrer som matcher kroppens behov.

Cetyl alkohol er særdeles gavnlig for huden og anvendes som en effektiv og nærende og blødgørende substans

Ingredients: Aloe vera juice, shea butter, hemp seed oil, glycerin, bees wax, jojoba oil, Sodium Stearoyl Lactylate, Glyceryl Stearate , lanette wax, vitamin E, Sodium benzoate & Potassium sorbate, Cedar wod essential oil, palma rosa essentiel oil, oud scented oil. 60 ml. 6M

Yderligere information

Vægt 0,196 kg