Lemon Blossom Body Oil

kr. 315,00

Nærende og ophelende kropsolie, der absorberes hurtigt og gennemfugter huden.

Denne lækre og særdeles velduftende kropsolie er fantastisk efter et varmt bad, hvor hudens porer står åbne og derfor er særligt modtagelig overfor alle de stærke antioxidanter og næringsstoffer der er i denne kropsolie. De forskellige olier er nænsomt udvalgt så olien absorberes hurtigt men også har hybenkerneoliens reparerende effekter. Det er jo ikke kun ansigtshuden der skal have de bedste og mest regenererende olier tilført. Det gælder også resten af kroppen.

Den behagelige og meget sanselige duft af appelsin, grape, citron og den mere runde bergamotte er forfriskende og giver ny energi og løfter humøret.

Fås også uden æteriske olier her

Kategori:

Beskrivelse

Olivenolie er ikke kun utrolig sund og nærende indvortes, men har også nogle fantastiske egenskaber som hudpleje. Hvis din hud er irriteret, tør og klør, kan olivenolie berolige den med sit indhold af stoffet oleocanthal. Olivenolie indeholder antioxidanter såsom E-vitamin og polyfenoler, som samler og neutraliserer de frie radikaler, som skader huden. Jojobaolie er en multifunktionel olie, der minder meget om hudens eget fedtlag og er ideel til alle hudtyper. Ved påføring på huden regulerer jojobaolien hudens sebumproduktion og skaber balance i uren, sensitiv eller olieret hud. Derfor bruges den meget ofte i produkter der afbalancerer uren hud. Jojobaolien absorberes hurtigt af huden, og vil i blandinger med mere langsomme olier bevirke at disse trænger hurtigere ind. Mandelolie er rig på vitaminerne A og E. Det er en meget mild olie der tåles af de fleste og derfor er meget hyppigt brugt i hudplejeprodukter. Mandelolie har desuden en beroligende virkning på hudallergier og generelt ved inflammation i huden. Hybenkerneolie er en af de olier der anses som værende en af de mest effektive olier til hudpleje, da den udover sine fugtgivende og anti-aging effekter, kan bruges til alle hudtyper. Den bruges også til reparation af skadet hud, forbedre strækmærker og ar og giver både fugt og glød til huden. Denne olie har et meget højt indehold af linolsyre, og det er den der er ansvarlig for reparation af huden og bekæmpelse af rødme og irritation. Hybenkerneolie indeholder derudover både omega 3 samt vitaminerne A, C og E. Ingredienser: Olivenolie, jojobaolie, mandelolie, hybenkerneolie, vitamin E og æteriske olier. Alt er økologisk certificeret. Indhold: 250 ml Med æteriske olier: Pris: 315,00 Uden æteriske olier: Pris: 315,00

Yderligere information

Vægt 500 kg