Silky Smooth Deo

kr. 129,00

Denne milde cremedeo har en blød og cremet konsistens. Den er til meget sensitiv og sart hud. Silky Smooth Deo indeholder spisekisel, der har en antiseptisk virkning og hæmmer væksten af bakterier. Arrowroot er økologisk stivelse der er tilsat for få den helt rigtige konsistens.

Silky Smooth Deo indeholder også den blødgørende sheasmør, kokosolie og vitamin E så den fine hud under armhulerne næres og blødgøres.

Duften i denne meget milde og meget hudvenlige cremedeodorant er vanedannende. Den indeholder både patchouli, pebermynthe og lime der tilsammen har en meget behagelig duft og alle har antibakterielle egenskaber.

Til daglig brug. Fås også uden æteriske olier her

Kategori:

Beskrivelse

Denne fløjsbløde cremede deo er fuldstændig fri for konservering, tilsætning og farve. Silky Smooth Deo er fyldt med lækre, nærende olier til den sarte hud. Den kan påføres selv på sart og rød hud efter barbering, uden at svide på huden. Spisekisel er et naturligt mineral, der findes i jorden. Mineralet har en naturlig antiseptisk virkning, hvilket gør den optimal i en deodorant, hvor den neutraliserer svedlugt Arrowroot & bivoks sørger for, at konsistensen bliver rigtig cremet men forbliver på huden ved svedafsondring. Teksturen er cremet og blød og duften mild og behagelig. Ingredienser: kokosolie, sheasmør, jojobaolie, bivoks, spisekisel, arrowroot, vitamin E i tidselolie, pebermynthe, patchouli, bergamotte og tea tree æteriske olier. Alt er certificeret økologisk Indhold: 30 ml

Yderligere information

Vægt 0,250 kg