Soft Caramel Face Scrub – uden duft

kr. 135,00

Denne blide ansigtsscrub er fyldt med vitaminer og antioxidanter. Koffeinen hjælper med at øge blodcirkulationen, mindske hævelser og reducere acne. Bruges en til to gange om ugen.

Kaffe er af gode grunde blevet en populær ingrediens i hudpleje, da den er fyldt med antioxidanter, der bidrager til at berolige huden. Koffeinen hjælper med at opstramme huden og reducere hævelser i ansigtet. Ved at eksfoliere huden med kaffe stimulerer du blodcirkulationen og tilfører huden en fornyet glød.

Abrikoskerneolie er af de fineste olier man kan få fat i. Den har et højt indhold af A-, C- og E-vitamin hvilket gør olien utrolig effektiv til hudpleje.

Det er en mild og fugtgivende olie der især velegnet til sart og tør hud. Den lindrer kløe, irritation og skadet hud og hjælper med at genoprette hudens naturlige balance. Det høje vitaminindhold giver abrikoskerneolien gode anti-age egenskaber og beroliger acneplaget hud.

Brunt rørsukker eksfolierer huden og fjerner derved naturligt døde hudceller. Den fugter huden og fremmer en sund udrensning. Det er en naturlig kilde til glykolsyre, også kendt som AHA, som hjælper med at fjerne døde hudceller og stimulere cellefornyelse. På grund af deres lille størrelse kan disse molekyler trænge dybt ind i huden, hvor de renser og fugter huden. Brunt sukker har desuden antibakterielle egenskaber, og når det påføres ansigtet kan det reducere acne.

Kategori:

Beskrivelse

Koffein i hudplejeprodukter medfører en stigning i mikrocirkulationen, på de steder, hvor koffein påføres. Denne effekt medfører en forøgelse af ilt og næringsstoffer i disse områder. Blodcirkulationen fremmer en sund hudfarve. Den derved revitaliserede hud producerer kollagen mere effektivt.

Kroppen danner naturligt kollagen af sig selv, men produktionen falder med alderen. Det synlige tab af kollagen afspejles i huden ved de typiske tegn på aldring.

Hudplejeprodukter der indeholder koffein, kan hjælpe med produktionen af kollagen gennem hele livet.

Ved at øge blodgennemstrømningen bruger koffein sin evne til at sammentrække eller indsnævre blodkar. Ud over en sund farve i ansigtet betyder det også en reduktion af hævelser.

Abrikoskerneolie er god til alle hudtyper. Abrikoskerneolie er også kendt som Apricot Kernel Oil eller Prunus Armeniaca Kernel Oil

Den er rig på vitamin A, Omega 6, Omega 9. Det er en meget fugtighedsgivende olie der er meget velegnet til kropsolier, massageolier, cremer, lotion, aromaterapi m.m.

Olien har anti-inflammatoriske egenskaber der er med til at reducere inflammation og giver næring og støtte til huden, så aldringstegn reduceres.

Olien er antiseptisk og kan dermed reducere risikoen for infektioner, hvorfor den er god til behandling af acneplaget hud.
Abrikoskerneolie er desuden rig på antioxidanter der forhindrer huden i at tage skade af frie radikaler.

Cetyl alkohol er en gruppe af såkaldt fede alkoholer der findes i naturen. De skal ikke forveksles med alkohol eller ethanol der har en meget udtørrende effekt.

De fede alkoholer findes i mættet vegetabilsk fedt som f. eks kokos olie og palme olie. Disse er faste, hvide og voksagtige i konsistensen og er gode for både hud og hår, idet de indeholder fedtsyrer som matcher kroppens behov.

Cetyl alkohol er særdeles gavnlig for huden og anvendes som en effektiv og nærende og blødgørende substans.

Ingredienser: Brunt sukker, Abrikoskerneolie, Cetyl Alcohol, Kaffe, Cacaosmør, vitamin E. 60 ml. Kun økologiske ingredienser

Yderligere information

Vægt 0,196 kg